DEZVOLTATOR IMOBILIAR
Ansambluri rezidentiale
Ansamblurile rezidențiale pot fi formate din locuințe individuale (vile) sau/și blocuri cu apartamente. În cazul ansamblurilor de vile, casele pot fi înșiruite, pot avea un perete comun (în acest caz numindu-se duplexuri sau vile cuplate) sau pot fi individuale (adică nu au pereți comuni).
Ce ofera ?
Ansamblurile rezidențiale ofera o soluție de locuire modernă în primul rând datorită facilităților oferite: magazin/ centru comercial, cafenea/ restaurant, locuri de parcare, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, sală fitness, piscină etc. Locuințele sunt realizate la standarde înalte de calitate
avantaje
Avantajele unei locuințe într-un ansamblu rezidențial sunt: securitate asigurată, confort prin facilitățile oferite și apartenența la o comunitate formată din oameni cu profile similare.
"Un dezvoltator serios"
Un dezvoltator imobiliar serios de apartamente si case noi este in primul rand un constructor serios
In al doilea rand, un dezvoltator imobiliar serios nu se gandeste doar la apartamente ca trebuie finalizate si trebuie vandute cu orice pret, ci se gandeste la gradul de confort oferit de acestea, la locatie, la modul de compartimentare, la facilitati, etc.
In al treilea rand, un dezvoltator serios trebuie sa dea incredere si siguranta ca apartamentele si casele vor fi construite asa cum prevede proiectul si vor fi finalizate la timp.
Apartamene noi in Bcau
Rezidential Park Letea
- Strada Letea 46 Bacau
- contact@rezidentialparkletea.ro
- (0747) 222 248
Ansamblul Rezidential Park Letea este situat in zona de sud a municipiului Bacau, langa strandul si stadionul Letea si la 500 de metri de Soseaua de centura. Proiectul Rezidential Park Letea este al doilea in aceasta zona si este executat de SC CONBAC SA o firma consacrata si renumita, cu o vechime de 40 de ani in constructii si amenajari interioare-exterioare.
CONSTRUCTIE
CONSTRUCTIE
Este contruit din beton armat si zidarie din BCA ytong A+ D0.4. Structura de rezistenta este proiectata si calculata dupa noile modificari aduse Codului de proiectare seismica, P100-1/2013, intrat in vigoare in ianuarie 2014
TRONSOANE
Complexul este alcătuit din 6 tronsoane din care primele trei tronsoane (A, B si C) au fost terminate, urmand a se construi tronsonul D. Spre deosebire de primele, tronsonul (D) va fi cu 8 nivele si dotat cu 2 lifturi performante.
ETAPELE
Etapele de construcție ale ansamblului pentru perioada 2017-2018 prevăd terminarea construcției și predarea la cheie a două tronsoane, respectiv
( Tronson B și Tronson C ) pana la data de 01 Martie 2018.
FINALIZAREA
După terminarea construcției și finalizarea tuturor tronsoanelor, Complexul Rezidențial Park Letea va dispune de mai multe facilități pentru proprietarii acestuia:
-Locuri de parcare,
-Locuri de joacă pentru copii,
-Spații verzi
ACOPERIS
Inchiderea la partea superioara se realizeaza in sistem sarpanta din lemn cu invelitoare din table tip tigla montata pe asteriala din scandura, bariera de vapori si rigle din lemn dispuse pe doua directii.
STRUCTURA
Structura de rezistenta este realizata din cadre de beton armat cu grinzi si planseie de beton armat turnate in sistem monolit. Structura este calculata astfel incat sa fie rezistenta la seism conform normativelor in vigoare P100/2013.
Peretii exteriori sunt realizati din BCA-YTONG A+D04 cu o grosime de 40 cm.
Sistemul de inchidere la exterior realizati din BCA-YTONG A+D04 cu o grosime de 40 cm, confera o mai buna izolare termica fata de cel realizat cu caramida poroterm de 30 cm si termosistem de 10cm din polistirern si o mare siguranta in exploatare. ( pericolul de incendiu este mult mai redus fata de cel realizat cu caramida si termosistem din plistirern.)
Peretii de interiori sunt realizati tot din BCA-YTONG A+D04 cu grosime de 25 cm intre apartamente si 20cm respectiv 12.5 pereti de compartimentare interioara
INSTALATIA ELECTRICA
Instalatia electrica este trifazica (380V), calculata pentru o putere instalata de 8 KW, putere absorbita 6,8 KW
Tabloul electric este de tip casnic cu 18 module:
-un circuit pentru masina de spalat rufe si priza baie cu protectie de tip diferential
-un circuit pentru masina spalat vase si priza exterioara (apartamentele de la parter)
-un circuit cuptor bucatarie,
-un circuit pentru centrala termica si detector gaze,
-un circuit aer conditionat,
-un circuit de prize in bucatarie.
CLIMATIZAREA
Centrala termica individuala
Aparate de aer conditionat